Birds of a Feather

Birds of a feather flock together;
and so will pigs and swine.
Rats and mice will have their choice;
and so will I have mine.

Synes du også at der er der alt for lang tid til LinuxForum 2006?

Så skulle du måske tage at komme til

LinuxForum BOF-dag lørdag d. 8. oktober!

Teamet bag LinuxForum gentager successen fra sidste år og afholder igen i år en hel dag, kun med små- foredrag/diskussioner (Birds of a Feather).

Trenden har de sidste par år på LinuxForum været, at vi fik alt for mange henvendelser om BoF'er og med et allerede tætpakket program, besluttede vi os sidste år for at splitte BoF'erne ud i et særskilt arrangement.

Derfor giver vi igen i år folk chancen for at få ordet og holde et "mini-foredrag" om deres yndlingsemne.

I stil med sidste år afsætter vi derfor en hel lørdag til arrangementet og giver folk muligheden for at rive en dag ud af kalenderen og nørde og hygge og netværke i bedste LinuxForum stil.

Prisen inklusiv frokost med drikkevarer bliver 75 kr, dog kommer BOF-holdere selvfølgelig gratis ind. Der åbnes for billetbestillingen om kort tid - følg med på http://bof.linuxforum.dk/.

Der er intet decideret regelsæt for hvad en sådan BoF-session kan omhandle, udover at emnet selvfølgelig skal have en vis relevans til open source, UNIX, Linux og *BSD.

Det kan f.eks. være:

Mulighederne er mange og DU sætter grænserne...

Eksempler på tidligere BoF emner kan ses på siden http://bof.linuxforum.dk/2004

Detaljer

Længden af en BoF session er afhængig af hvor længe diskussionen fortsætter. Typisk vil vi afsætte 1 time til en BoF, men den kan sagtens vare både kortere og længere.

Som BoF-holder er det _ikke_ meningen, at man skal kunne holde foredrag i timevis, men man skal kunne sætte diskussionen igang og være tovholder undervejs. Alt efter emnet kan det være at du har forberedt nogle demoer, et par slides, eller måske bare mundligt kan lave et oplæg hvorfra diskussionen og vidensudvekslingen kan tage afsæt i.

Der er selvfølgelig mulighed for at flere personer kan gå sammen som BoF-holder og afholde en BoF om beslægtede emner.

Der vil være mulighed for brug af whiteboard, flipover og projektor. Hvis du har brug for yderligere AV-midler skal du give os besked om dette. Der vil også være mulighed for net-adgang og Wireless adgang under BoF-sessionen.

Deadline

Send dit forslag til en BoF til <coord@linuxforum.dk> inden mandag d. 8. september!

Forslaget skal indeholde navn og emailadresse på de(n) diskussions- ansvarlige samt en kort beskrivelse af emnet.

Dagens program og oversigt over udvalget af BoF'er vil blive annonceret på adressen: http://bof.linuxforum.dk. Desuden arbejder coord-teamet på et par overraskelser i løbet af dagen :-)